• Nieuwjaarsfestival 1
  • Nieuwjaarsfestival 2
  • Nieuwjaarsfestival 3
  • Nieuwjaarsfestival 4
  • Nieuwjaarsfestival 5
 
Nieuwjaarsfestival

Nieuwjaars­festival

Het Nieuwjaarsfestival is op zaterdag 3 januari van het nieuwe jaar. De polderpionier wordt bekend gemaakt.

Groendag

Groendag

De Martin Verlouw Groendag was op 19 april 2014. De Groendag wordt georganiseerd in het centrum van Emmeloord. Er is een Tulpenplukplein.

Tulpenfestival

Tulpenfes­tival

Het Profytodsd Tulpenfestival is jaarlijks vanaf half april t/m begin mei, tijdens de bloei van de tulpen. Tijdens het Tulpenfestival worden diverse activiteiten georganiseerd inclusief de Tulpenroute.

Klik op  een evenement voor meer informatie

Nacht van Oranje

Nacht van Oranje

De volgende Nacht van Oranje is op zaterdag 25 april 2015. Er is een stratenfestival met diverse zang en dans optredens.

Zomermarkten

Zomermark­ten

De zomermarkten vinden plaats in het centrum van Emmeloord en zijn op vrijdag 10, 17, 24, 31 juli en 7 augustus 2015.

Nacht van Oranje

Kennedy­mars

De volgende Kennedymars is op 26 en 27 april 2015. De 80 kilometer lange tocht gaat door de prachtige Noordoostpolder met tulpenvelden langs alle dorpen.

 
Pieperfestival

Pieperfesti­val

Het volgende Tolsma-Grisnich Pieperfestival is van 9 september t/m 13 september 2015. Er zijn diverse activiteiten. Natuurlijk is er weer gratis friet.

Sinterklaasintocht

Sinterklaas

De intocht is dit jaar op 15 november 2014. Sint en zijn pieten komen aan op de Zuiderkade. Hierna maken zij hun ronde door het centrum.

Kerstmarkt

Kerstmarkt

De Flynth Kerstmarkt is op 13 december 2014. De markt wordt georganiseerd in het centrum van Emmeloord. Er is o.a.  een kerststal en kerstkraampjes.