BANT/CREIL – In samenwerking met StEP opent cateraar Slump Catering & Events een pop-up restaurant tijdens het Tulpenfestival. Op 23 en 24 april en 30 april en 1 mei kunnen bezoekers culinair genieten van o.a. een voorjaarslunch, tulpen high tea of een bloembollenbuffet tussen de tulpen op het land van ondernemer Jordi van Meer uit Creil.
Als cateraar is Henk Slump voortdurend bezig met op- en afbouwen en inrichten van tijdelijke locaties. ‘Of het nu een tent in de tuin is voor een bruiloft of een pop-up restaurant in het bollenveld’, vertelt Slump. ‘Met onze materialen toveren wij in dit geval het land om tot restaurant en bieden we bezoekers een unieke gelegenheid om op een actieve manier kennis te maken met de tulpen.’
Gedurende het Tulpenfestival vinden er diverse activiteiten plaats in de polder en organiseert StEP twee themaweekenden: een culinair weekend en een cultureel weekend. ‘Met het pop-up restaurant geven wij een unieke invulling aan deze thema’s en kunnen bezoekers in de bloembollenvelden van Van Meer genieten van heerlijke gerechten die door onze koks op locatie gemaakt worden. Met een geweldig uitzicht culinair genieten tussen de tulpen, dat moet je meemaken’, besluit Slump enthousiast.
Het pop-up restaurant is te vinden aan het Creilerpad 14 in Creil en vanaf 11.00 uur geopend. Reserveren is mogelijk via reserveringen@welkombijslump.nl. Kijk voor meer informatie over het Tulpenfestival op www.stepnop.nl/tulpenfestival.