Header tulpenfestival

  • Pieperfestival 1
  • Pieperfestival 2
  • Pieperfestival 3
  • Pieperfestival 4
  • Pieperfestival 5
  • Pieperfestival 6
  • Het Tolsma-Grisnich Pieperfestival

    ...in 2014 van 10 t/m 14 september!

Het Tolsma-Grisnich Pieperfestival

Pieperfestival 2014 - We zijn er klaar voor!

Van 10 tot en 14 september vindt het Pieperfestival in Emmeloord plaats. Het festival biedt de hele week veel activiteiten voor iedereen. Op woensdag 10 september is er voor de basisschoolkinderen een discoshow met optreden van de populaire meidengroep Raak!. Op de vrijdagmiddag is er voor de ouderen een ouderenmiddag met optredens van Saskia & Serge en Flevox. Voor de jeugd is er op vrijdagavond weer een spetterende muziekavond met de radio 538 drive-in show! 

In het centrum zullen op de zaterdag diverse activiteiten plaatsvinden. Exclusief tijdens het Tolsma Grisnich Pieperfestival zijn er weer helikoptervluchten te boeken. Bewonder de polder van bovenaf tijdens een vlucht. De vers gebakken gratis frietjes zijn dit jaar weer de smaakmaker van het festival. 

De zaterdagavond wordt muzikaal ingevuld met optredens van een aantal topartiesten. We geven alvast een tipje van de sluier! Eén van de artiesten die komt is Nielson, met een repertoire van grote hits waarop lekker meegezongen kan worden. Denk aan zijn hits als ‘Beauty & the brains’ en ‘Hoe’. De andere artiesten houden wij nog even geheim, maar gegarandeerd zal het dak er vanaf gaan. 

Kaartjes voor de vrijdag en zaterdagavond zijn vanaf 21 augustus te verkrijgen op een aantal verkooppunten. Houd daarvoor de facebookpagina (www.facebook.com/pieperfestival) en deze website in de gaten. Op de facebookpagina zijn diverse acties waarmee kaartjes gewonnen kunnen worden! Het festival wordt op de zondagochtend afgesloten met een gezamenlijke kerkdienst in de feesttent.