20230427 Koningsdag StEP Web Sjors Evers 7

Nieuwsgierig

… naar wie StEP is en wíe precies wát doet?

Wij stellen je voor aan onze bestuursleden, bureaumedewerkers en commissies. 

Bestuur StEP

Het StEP bestuur bestaat uit enthousiaste mensen, die de activiteiten in de Noordoostpolder en het gebied Noordoostpolder graag op de kaart willen zetten. De bestuursleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het beleid van StEP en de activiteiten. Het bestuur van StEP bestaat uit tien personen met ieder hun eigen verantwoordelijkheid.

Peter Meurs

Bestuurslid Tulpenfestival
"Er zijn zoveel mensen in binnen- en buitenland, die de bloeiende tulpenvelden willen beleven. StEP maakt dit mogelijk en geeft iedereen de kans hieraan bij te dragen."
LinkedIn

Ronald Verhage

Penningmeester
"Iets terugdoen voor de maatschappij en de inwoners van Noordoostpolder is mijn drijfveer. Sociale contacten opdoen en lokaal betrokken zijn geeft voldoening. Gezamenlijk mooie activiteiten neerzetten dat is waar ik energie van krijg. Met elkaar, voor elkaar onder het motto “Blijven bouwen op onze zeebodem!"
LinkedIn

Peter Ton

Voorzitter
"Samen met vrijwilligers evenementen organiseren die bijdragen aan de gezelligheid in Noordoostpolder. Dat is dankbaar werk! In mijn rol als voorzitter mag ik StEP vertegenwoordigen naar alle vrijwilligers, medewerkers en samenwerkingspartners. Op die manier probeer ik eraan bij te dragen dat het fijn wonen is in Noordoostpolder!"
LinkedIn

Peter Dijkstra

Algemeen lid
Het zijn van bestuurslid geeft mij voldoening, draagt bij aan persoonlijke groei en maatschappelijke betrokkenheid. Niet langs de zijlijn maar gezamenlijk met vrijwilligers een actieve rol hebben bij het organiseren van evenementen voor inwoners van de Noordoostpolder. Om zodoende mensen, kennis en netwerk te verbinden en samen herinneringen te maken.
LinkedIn

Jeroen Bakker

Bestuurslid Centrumactiviteiten
"Ik draag StEP een warm hart toe als bestuurder, omdat we samen de unieke activiteiten en de prachtige regio Noordoostpolder op de kaart willen zetten. Als bestuurder zet ik me vol passie in voor deze stichting en haar doelstellingen."
LinkedIn

Cor van Veldhuijsen

Bestuurslid StEP bureau
"Als bestuurslid van StEP geniet ik wanneer door samenwerking tussen de professionals van het Step bureau en vrijwilligers de mooiste evenementen in en voor Noordoostpolder ontstaan."
LinkedIn

Simon Doornbos

Bestuurslid Pieperfestival
"Als polder bewoner vind ik het leuk om me in te zetten voor het bestuur van StEP. En met mijn agrarische achtergrond is het natuurlijk fantastisch om het Pieper festival te mogen organiseren!"
LinkedIn

Melinda Buining

Bestuurslid Nieuwjaarsfestival
"Ik draag StEP een warm hart toe, omdat er diverse en prachtige evenementen worden georganiseerd die inwoners van de Noordoostpolder en daar omheen samenbrengen en inspireren. Het brengt verbinding en verrijking, waar mooie herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan."
LinkedIn

Mathilde de Graaff

Bestuurslid Uit-jeTent
"Bestuurslid zijn bij StEP is interessant, leuk om te doen en je speelt een mooie rol bij het verder ontwikkelen en organiseren van onze evenementen. Samen, met hart voor de Polder mooie festivals neerzetten voor iedereen."
LinkedIn

Elly van Wieren

Secretaris
"Na goede ervaringen in het bestuur van diverse StEP-evenementen, ben ik nu actief als secretaris van het StEP-bestuur. Mooi om vanaf deze plek breed betrokken te zijn bij alle festivals!"
LinkedIn

StEP bureau

Brenda Alves

Financieel officemedewerker
Brenda is verantwoordelijk voor de financiële- en vrijwilligersadministratie van StEP. Zij is tevens het aanspreekpunt voor vergunningstrajecten. 
LinkedIn

Jolien Lindeboom

Marketing- en communicatiemanager
Jolien is binnen StEP verantwoordelijk voor de (externe) communicatie, de website en huisstijl van StEP. Tevens verzorgt zij de communicatiemiddelen voor de festivals.
LinkedIn

Natasha Minderman

Accountmanager sponsoring
Als accountmanager sponsoring is Natasha verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer van (toekomstige) sponsoren van StEP.
LinkedIn

Het StEP Bureau bestaat uit 3 krachten: Natasha Minderman, Brenda Alves en Jolien Lindeboom.

Zij zijn verantwoordelijk voor de sponsoring, financiële- en vrijwilligersadministratie en de communicatie.

Evenementen commissies

Binnen StEP zijn er acht commissies die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van onze evenementen. Hieronder zie je welke vrijwilligers onderdeel zijn van de (hoofd)commissies. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste, leden. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Nieuwjaarsfestival

Tulpenfestival

Nacht van Oranje

Koningsdag

Groendag

Uit-jeTent Festival

Pieperfestival

Sinterklaasfeest