Nacht van Oranje Emmeloord

Zet 20 april alvast in je agenda, want dan is de Nacht van Oranje Emmeloord weer dé kickoff van jouw ‘Kingsweek’! Diverse grote artiesten zullen het evenemententerrein Emmeloord in vuur en vlam zetten.

🦁🧡👑

Alle leeftijden

De Nacht van Oranje is voor alle leeftijden toegankelijk.

Cashless event!

Nacht van Oranje Emmeloord is Cashless wat betekent dat er alleen met PIN/mobiel kan worden betaald en niet met contant geld.

Sponsoren

Hoofd- en naamsponsoren

Hoofdsponsoren Nacht van Oranje

  • VHM Machinery
  • SuperVision

Naamsponsor Nacht van Oranje

  • Van Meijel

Samenwerkingspartners

Zaterdag 20 april

De Nacht van Oranje Emmeloord!

Line-up:

🎶 Stay tuned….

Zaterdag 20 april staat in het teken van het jaarlijkse dancefeest voor de jeugd. Tijdens de Nacht van Oranje zullen verschillende gerenommeerde artiesten het evenemententerrein opnieuw laten bruisen. Maak je klaar voor een spectaculaire show, compleet met special effects, merchandise en geweldige DJ-sets!

De indrukwekkende licht- en geluidsshow, voegt een extra dimensie toe aan het spektakel!

De Nacht van Oranje is al vele jaren een groot succes onder de jeugd. Duizenden bezoekers hebben al de weg naar het evenemententerrein weten te vinden, en met de veelbelovende line-up die binnenkort wordt onthuld, belooft het dit jaar niet anders te zijn!

Volg ons voor het laatste nieuws!

Jouw naam verbinden?

Jouw merk verbinden met creativiteit en jeugdig enthousiasme!? Word dan sponsor van de Nacht van Oranje!

Waarom sponsoren?

🚀 Bereik een breed publiek: Ons festival trekt duizenden jongeren die openstaan voor nieuwe ervaringen, merken en loopbaanmogelijkheden.

🎉 Positieve associatie: Jouw bedrijfsnaam wordt geassocieerd met een bruisend, dynamisch evenement waar mensen plezier hebben.

💡 Creatieve samenwerkingen: We staan open voor het bespreken van unieke manieren om jouw merk te integreren in ons festival, zoals gepersonaliseerde activaties en branding.

Interesse? Neem contact op! Samen maken we de Nacht van Oranje onvergetelijk en laten we uw merk stralen! 🦁🎶

Doe mee!

Wil jij deel uitmaken van het enthousiaste team achter het jaarlijkse dancefestival, de Nacht van Oranje? Grijp nu je kans en word vrijwilliger om een onvergetelijke nacht mogelijk te maken voor duizenden feestgangers!

Koningsdag

Om het feest compleet te maken organiseren wij in de ‘koningsweek’ ook Koningsdag Emmeloord met kermis en vrijmarkt.