Hét festival in de polder voor jong en oud!

Tijdens het Agrico Pieperfestival worden, verspreid over drie dagen, diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Naast de spectaculaire feestavonden en mooie activiteiten overdag kan het gratis frietje dat wordt uitgedeeld op zaterdagmiddag in het centrum niet ontbreken.

dagen
uur
min

Het jaarlijkse Agrico Pieperfestival, al 27 jaar een traditie in de Noordoostpolder en omstreken, vindt plaats van 12 t/m 14 september 2024. Een festival voor de gehele Noordoostpolder en wijde omgeving. Al 27 jaar valt het festival in de week van 9 september, omdat op deze dag de Noordoostpolder droogviel. Tijdens dit driedaagse evenement zijn er feestavonden, diverse gratis activiteiten voor alle leeftijden en natuurlijk het niet te missen gratis frietje op zaterdagmiddag in het centrum.

Programma & tickets

Ontdek het volledige programma, koop je tickets en lees meer over de artiesten op de website van het Pieperfestival.

Activiteiten & tickets

Check het programma, stel jouw 'pieperweekend' samen en koop snel je tickets voor één (of meerdere) van de feestavonden!
Tickets op pieperfestival.nl

Hoofd- en naamsponsoren

Hoofdsponsor:Agrico
Openingsvond:Alpina

Belevingsmiddag:

Koren onder de Toren:

Zorggroep Oude & Nieuwe land

TTP Bos

Pieper Vrijmibo:

Dance Night:

MKB Krediet Nederland

Suplacon

Zaterdagactiviteiten:

Saturday Night:

RegioBank

Eqraft

Samenwerkingspartners:

BV Noordoostpolder
Event Catering
Slump Catering & Events
McCain

Verbind jouw naam aan het Pieperfestival! 🥔🍟

Breng je merk in verbinding met creativiteit als trotse sponsor van het Pieperfestival!

Waarom sponsoren?

🚀 Bereik een breed publiek: Ons festival trekt duizenden bezoekers van alle leeftijden die openstaan voor nieuwe ervaringen, merken en carrièremogelijkheden.

🎉 Positieve associatie: Jouw bedrijfsnaam wordt gelinkt aan een bruisend, veelzijdig evenement waar mensen elk jaar van genieten.

💡 Creatieve samenwerkingen: We staan open voor unieke manieren om jouw merk te integreren, zoals gepersonaliseerde activaties en branding.

Interesse? Neem contact op! Samen maken we het Pieperfestival onvergetelijk en laten we jouw merk stralen! 🥔🎶

ZONL Belevingsmiddag

Het Pieperfestival start met de ZONL Belevingsmiddag voor senioren. Op het terras kan vanaf 13:00 uur worden genoten van een muzikale optredens en vermakelijke acts. Onder het genot van het welkbekende gratis frietje, kan er uit volle borst worden meegezongen met Nederlandstalige nummers.

Koren onder de Toren

Het nieuwste onderdeel van het Agrico Pieperfestival. Tijdens deze sing-a-long avond laten verschillende koren uit de polder hun zangkunsten horen; een muzikale avond vol zang en vermaak.

Gegarandeerd een unieke avond die je niet wil missen!

Suplacon Dance Night! 💃🏻 🕺🏼

Met een geweldige line-up brengen we de vloer in beweging tijdens de Suplacon Dance Night! Dé feestavond speciaal voor de jeugd in de Noordoostpolder. Verfrissend nieuws: op de vrijdagavond van het festival serveren we geen cocktails, maar de meest smaakvolle mocktails, want deze avond is alcoholvrij!

Regiobank Zaterdagmiddag 🥔🍟

Tijdens de Regiobank Zaterdagmiddag zijn er traditiegetrouw op De Deel en het Kettingplein allerlei (kinder)attracties te bezoeken. Doe mee met de alom bekende Pieperschilwedstrijd en geniet van het jaarlijkse gratis frietje.

Een middag vol plezier en vermaak voor iedereen!

Eqraft Saturday Night! 💃🏻 🕺🏼

Het Pieperfestival wordt afgesloten met de ouderwets gezellige Eqraft Saturday Night: de 18+ feestavond op het sfeervolle festivalterrein op De Deel!