VanMeijel IT nieuwe hoofdsponsor Nieuwjaarsfestival

VanMeijel IT zal haar naam voor een periode van 3 jaar aan het muziekfestival binden.

Het Nieuwjaarsfestival van evenementenorganisatie StEP heeft een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken. VanMeijel IT zal haar naam voor een periode van 3 jaar aan het muziekfestival binden. Daarmee is de nieuwe naam: Het VanMeijel IT Nieuwjaarsfestival.

Peter Winkeler, commercieel manager, VanMeijel: “Als één van de grootste high Tech bedrijven voor hoogopgeleiden in de polder, zijn wij continu op zoek naar talenten op gebied van software development, consultancy en commercie. We vinden het als familiebedrijf met veel werknemers in de regio belangrijk om een bijdrage te leveren aan de omgeving en de verbinding op te zoeken. Het Nieuwjaarsfestival is hiervoor een mooie gelegenheid!”. StEP is erg blij met het nieuwe sponsorschap en kijkt uit naar een plezierige samenwerking. Met de komst van een nieuwe hoofdsponsor is er ook een nieuwe commissievoorzitter aangetreden, Chris de Boer. Chris heeft veel ervaring in de evenementenbranche en is een aantal jaar actief geweest voor de Nacht van Oranje. Hij neemt hiermee de rol over van Ilse Dekkers.

De huidige lockdown in ons land duurt in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari. Dat betekent dat ook in 2022 het Nieuwjaarsfestival niet door kan gaan. Het Nieuwjaarsfestival vindt jaarlijks plaats op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar.