Vind jij de gouden pieper???

Tolsma-Grisnich Pieperfestival heeft een ludieke winactie bedacht waarbij de inwoners van de Noordoostpolder worden uitgedaagd op zoek te gaan naar een ‘gouden pieper’.

Emmeloord — Over 2 weken is het eindelijk weer tijd voor het Tolsma-Grisnich Pieperfestival! De organisatie heeft een ludieke winactie bedacht waarbij de inwoners van de Noordoostpolder worden uitgedaagd op zoek te gaan naar een ‘gouden pieper’.

Vinden = winnen!

In samenwerking met het Agrofoodcluster heeft de organisatie van het Pieperfestival 12 gouden piepers verstopt in de Noordoostpolder. Twee exemplaren daarvan bevinden zich in Emmeloord, de overige 10 worden verstopt in de dorpen. Op social media worden de komende dagen steeds hints gedeeld over de verstopplek. Heb jij als eerste de gouden pieper gevonden? Dan win je een gratis ticket voor de Suplacon Dance Night óf de Heilbron/Sinke Saturday Night! De winnaar krijgt ook nog eens 5 gratis munten om de avond goed te starten. Houd de Facebookpagina en Instagram van het Pieperfestival in de gaten en ga op zoek!

Geen gouden pieper gevonden?

Is het jou niet gelukt om de gouden pieper te vinden, of was iemand anders je voor? Je kan natuurlijk ook gewoon een ticket kopen via de website van https://www.tickettekoop.nl/2022/pieperfestival/. Zorg dat je erbij bent, het beloofd één groot feestweekend te worden!

Het Tolsma-Grisnich Pieperfestival is een evenement van StEP Noordoostpolder en is dit jaar van 9 t/m 11 september in het centrum van Emmeloord. De organisatie is in handen van een grote club enthousiaste vrijwilligers. Alle informatie vind je op www.pieperfestival.nl.